Brownies

Brownies πŸ˜πŸ”” The winter climate tempts me to make some warm brownies.. yeah am unable to have it with ice cream as the climate is not favorable.. but I added some chunky chocolates ,pecans and caramel and chocolate chip to give a kick to it and for a crunchy feel..

.

.

They were so moist and soft..

.

.

Last time when I made these I added roasted cashews and you can improvise with your favorite stuff. .

.

I added 2 eggs ,3oz of butter and 1 tbsp of oil, 1/2 cup of brown sugar, 1/4 cup of white sugar,2tsp of vanilla essence,1 & 1/2 tbsp of chocolate powder and 1/2 cup of warm water.. beat them well and to it add 2 tsp of baking soda ,1/4 cup of chunky chocolates ,3 tbsp of pecans chopped,1 tbsp of caramel and chocolate chip.. Then add 2 &1/2 cup of all purpose flour and stir well into a mixture.

Preheat oven at 375f

And pour the mixture in a greased pan . Mine is 9*9 pan so baking took for about 35 to 40 mins.

Place a parchment sheet and add the mixture and bake as mentioned above. I drizzled some chip on top of it. And once it’s done. Switch off the oven and let it sit inside for 5 more mins. Remove it and allow it to cool.

Then slice them and yummy fudge brownies are ready.🌟

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s